Informace o školení

nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 13.04.2018
9:00 - 12:30

Místo konání
ŠKOLÍCÍ CENTRUM


Toto školení Vám můžeme připravit také na míru. V případě zájmu nás kontaktujte.

Náplň školení

Chcete mít jasno v problematice obecného nařízení o ochraně osobních údajů? Připravíme Vás na GDPR prakticky!

Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR, které z větší části nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Co vše přináší GDPR?
  • Vysoké sankce za nesplnění povinností. Pokuty až €20 milionů, nebo 4% z celosvětového obratu.
  • Očekává se zesílení dozorové činnosti ÚOOÚ.
  • Dopad na všechny. Všichni musí důsledně chránit osobní data a to jak zaměstnanců, tak zákazníků a klientů.
  • Povinné hlášení úniku dat. Nahlásit ÚOOÚ do 72 hodin od porušení ochrany dat)
  • Souhlas se zpracováním údajů. Potřeba svobodného, informovaného a jednoznačného souhlasu.
  • Rozšíření definice pojmu osobní údaj. Nově i emailové adresy, IP adresy a cookies.
  • Právo být zapomenut. Nyní Vás může každý zažádat, abyste bez zbytečného odkladu vymazali jeho osobní údaje.
  • Povinnost jmenovat pověřence na ochranu osobních údajů.

Komu je seminář určen:

  • Bez nadsázky všem.

Obsah semináře:

  • Důvody přijetí GDPR.                                                         
  • Právní principy a právní prameny GDPR.
  • Co je a co není GDPR.
  • Osobní údaje a jednotlivé typy osobních údajů.
  • Praktické příklady.
  • Nejdůležitější pojmy a aktuality.
  • Zásady zpracování osobních údajů.
  • Mýty a polopravdy v problematice GDPR

Lektor

Tomáš Chlebus je lektor a odborník na ochranu osobních údajů. Řekne Vám, co Vás čeká a nemine, a jak se na GDPR nejlépe připravit. 


Cena: 1790 Kč/osoba (otevřené školení).

Doporučujeme Vám využít možnost uspořádat toto školení na míru. Obsah školení přizpůsobíme požadavkům Vaší společnosti, Vašeho oboru podnikání a Vaši zaměstnanci nemusí nikam cestovat. Termín a místo konání si vyberete Vy.

Těšíme se na Vás!!!

Možnost parkování je zezadu budovy na firemním parkovišti.  V případě zavřené závory, zazvoňte a oznamte účast na školení.

Datum a místo narození účastníka nevyplňujte, nejedná se o školení pro veřejnou správu!