info@skoleni365.cz

+420 733 715 123

Ochrana osobních údajů

Souhlasím, aby společnost EDUBASE, s.r.o., IČO: 04979214, se sídlem na ulici Ruská 87/11, 703 00 Ostrava (dále jen „Správce“) zpracovávala mé osobní údaje v rozsahu: křestní jméno, příjmení, datum a místo narození, e-mailová adresa a telefonní číslo. A to za účelem zasílání obchodních sdělení o produktech a službách Správce (dále jen „obchodní sdělení“) a účelem evidence účastníků vzdělávacích akcí.

Souhlas uděluji na dobu 1 roku a/nebo do odvolání souhlasu. Správce se zavazuje, že poskytnuté osobní údaje řádně zabezpečí a neposkytne je třetí osobě, tj. jiné osobě mimo společnost EDUBASE s.r.o. Tyto osobní údaje budou zpracovávány automatizovaným způsobem na serveru Správce umístěném na území Evropské unie.

Jsem si vědom/a toho, že mám právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu, právo na výmaz, právo na omezení
zpracování, právo na přenositelnost údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Odvolání souhlasu
Prohlašuji, že své osobní údaje jsem poskytl/a dobrovolně a byl/a jsem poučena o tom, že mám právo tento svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zasláním e-mailu na adresu: info@skoleni365.cz nebo použitím odkazu pro odvolání souhlasu na konci každého obchodního sdělení od EDUBASE s.r.o.

 

 

VZDĚLÁVÁNÍ – INVESTICE, KTERÁ SE VYPLATÍ

Aktuality emailem!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace